Freelance & ZZP'ers melden zich aan op Educhains


Actele update, woensdag 2 september 2020


Bedrijfsprofiel

Educhains is de schakel tussen trainer en organisaties. Bent u actief in het eductieve werkgebied en wilt u graag trainingen verzorgen voor derden? Bij Educhains heeft u directe toegang tot 8500 gerenommeerde organisaties. U beheert uw eigen account, u kunt gemakkelijk een CV upgraden en gegevens aanpassen. Kortom, alles is mogelijk. U kunt zelfs voor de toppositie kiezen. In uw eigen vakgebied komt u maximaal boven aan te staan. 2296 gingen u al voor. Als u actief bent op de Educhains site, kunt u zelf bepalen of u een opdracht aanvaard. De aanpak voor een opdrachtgever van Educhains zier er als volgt uit: de freelancer wordt van te voren uitgenodigd voor een sollicitatie of intake gesprek, bij een goede match volgt altijd een passend traject. U als freelancer bent altijd vrij om opdrachten aan te nemen te weigeren. Dat is uw voordeel als freelancer. U bent nergens toe verplicht.


Wat verwachten wij van u:

Bent u gedreven in uw vak, wilt u graag uw kennis overdragen aan mensen en één tot meerdere keren per jaar voor een opdrachtgever een traject verzorgen, dan is deze site iets voor u. U wordt op basis van uw CV en uw gegevens benaderd door scholen, trainingsbureaus of bedrijven. Vanaf dat moment loopt de communicatie tussen u en de organisatie. Het trainingsmateriaal wordt door de desbetreffende organisatie ontwikkeld en samengesteld of in samenspraak met u klaar gemaakt. U kunt in uw eigen account het profiel tijdelijk uitzetten als u naar uw oordeel teveel opdrachten binnenkrijgt.


Educhains verwacht van u:

 • Een educatieve achtergrond,
 • Expertise in uw vakgebied,
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal,
 • Goede communicatieve vaardigheden,
 • Flexibiliteit maar wel afspraak is afspraak!

Educhains staat voor:

 • CV uploaden,
 • Zichtbaar voor 8500 gerenommeerde bedrijven,
 • Het ontvang aanvragen/opdrachten passend bij uw vakgebied,
 • Een account onder eigen beheer,
 • Werken met de juiste gedragsregels,
 • U kunt een keuze maken voor een toppositie.
Gezegde: "Niet geschoten is altijd mis."
Account aanmaken...
Scherm sluiten
 
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
 Scherm sluiten
 

Afbeelding van werkwijze Passie en persoonlijke benadering
U weet dat de allerbesten schaars zijn. Daarom is Educhains er om de allerbeste freelance trainers voor u te vinden. Naast kennis en handige tools, zult u Educhains leren kennen als een onderneming met bevlogenheid en passie. Door middel van een persoonlijke aanpak, onze kracht in online werving én ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de beste match voor u. Geen enkel wervings- en selectietraject is hetzelfde voor ons, elk traject vraagt om een specifieke benadering. Daarom stellen wij u als opdrachtgever centraal en benaderen wij elke wervingsopdracht op een persoonlijke manier. En met succes!

Selecteer uw freelancer via Educhains
Freelance docenten en trainers plaatsen zelf hun CV. Nadat u een freelancer heeft geselecteerd, kunt u zelfstandig contact opnemen met deze freelancer. Dit proces ligt volledig bij u als opdrachtgever. Graag geven wij u een gericht advies maar u bent altijd de eindbeslisser. Hoe kiest u uit een aantal kandidaten de beste? Wie garandeert u dat deze kandidaat zich daadwerkelijk ontplooit zoals u gehoopt had? U kunt hiervoor de kennis en kunde van Educhains inschakelen.

Schrijf u in als freelancer
Freelancers en ZZP'ers die graag de kennis willen delen en overdragen, plaatsen hun CV zelf op onze site en kiezen hoe breed ze operationeel willen zijn. De controle en de niveau-bepaling wordt door Educhains verzorgd en bewaakt. Het inschrijven kost u niets, u kiest er zelf voor of u zichtbaar wilt zijn. Wilt u optimaal zichtbaar zijn voor trainingsbureaus en organisaties? Kies dan voor ranking/advertentie en sta zo hoog mogelijk in uw categorie. Het doel van Educhains is de schakel te zijn tussen trainer en organisatie.
Direct contact
Wilt u binnen één werkdag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op en wij laten aan de hand van referenties zien dat wij ook gespecialiseerd zijn in uw branche.
Scherm sluiten
 
Werving & Selectie

Educhains: een ervaren trainer/docent tijdelijk of voor een vast dienstverband.
Waar vindt u een flexibele trainer/docent die perfect bij uw organisatie past? Een ervaren trainer die meteen zelfstandig aan de slag kan? Educhains verzorgt graag voor uw organisatie de werving en selectie van docenten. Snel en met een groot match gehalte.

Specialist in werving & selectie
De zoektocht naar geschikte trainers voor uw organisatie kan veel tijd kosten. Educhains is specialist op dit gebied, met alle voordelen van dien. We kennen de arbeidsmarkt in de opleidingssector door en door. Bij Educhains melden dagelijks nieuwe docent zich aan. Hierdoor vinden we snel gemotiveerde trainers of docenten. Educhains bemiddeld, hierdoor krijgt u alleen cv’s van ervaren kandidaten die aan al uw wensen voldoen. Zo bereiken we een betere ‘match’ in minder tijd. Bovendien bespaart u op dure advertenties.

Wat past beter bij uw organisatie: zelf een freelance docent zoeken via uw eigen account? Of laat u Educhaince de geschikte freelance docent vinden? Ontdek de snelheid waarmee u kunt werken.
Maatwerk in matching
Het enige wat u hoeft te doen, is uw vacature aan ons doorgeven. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarna gaan we direct op zoek naar de juiste match. Meestal vinden we hem of haar in ons omvangrijke docentenbestand. Zit de juiste trainer/docent hier niet tussen? Dan plaatsen we uw vacature op onze website en selecteren we geschikte kandidaten aan de hand van oriënterende gesprekken. Uiteraard trekken we ook referenties na. Geschikte sollicitanten stellen we graag aan u voor in een persoonlijk gesprek. En als u wilt, verzorgen we ook een assessment. Het enige wat u nog rest, is de uiteindelijke beslissing nemen.

De kosten
U gaat bij Educhains geen abonnement aan, u kunt gewoon CV credits kopen, zie hiervoor ons product overzicht. Laag drempelig en doelgericht een docent/trainer/coach zoeken. Handig, snel en eenvoudig de juiste docent/trainer vinden.

Heeft u nog vragen?
Telefoon: 088-7744300. Wij nemen graag de tijd om uw vragen met u door te nemen.
Scherm sluiten
 
Aanmelden

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Aanmeldingsprocedure: Na het invullen van het formulier drukt u op "registreren", hierna controleert u uw opgegeven e-mail box. Volg hierna de procedure stap voor stap. U ontvangt twee e-mails ter bevestiging. Het aanmelden is gratis, na aanmelding kunt u vervolgens producten kiezen, snel, handig en eenvoudig.


Scherm sluiten
 
Order bevestiging

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Order procedure: Na het activeren van uw TOP positie wordt uw account zichtbaar voor alle online bezoekers met naam, adres, telefoonnummer en kunnen bezoekers u een mail versturen. Aan een TOP advertentie zijn kosten verbonden. Wilt u nog meer uit Educhains halen, neem dan contact op met Educhains telefoon 088-7744300.