Zoek uw trainer/docent/coach

Betekenis van de pictogrammen:
Bekwaam/bevoegd.
Deze docent/trainer is opgenomen in uw account!

Maak uw keuze en druk vervolgens op de omschrijving. Er zijn 5 zoekresultaten voor u gevonden. Per pagina worden er 25 resultaten weergeven.

slogan Alphen aan den Rijn 'vacatures freelancer gezocht trainer, docenten of coach! Gevonden voor u Management / Leidinggeven Alphen aan den Rijn Zuid-Holland' zoeken? freelance trainer zoek Zuid-Holland vacatures docent Management / Leidinggeven vacaturebank freelance gezocht Alphen aan den Rijn Zuid-Holland freelancer Alphen aan den Rijn!

slogan Alphen aan den Rijn 'vacatures freelancer gezocht trainer, docenten of coach! Gevonden voor u Management / Leidinggeven Alphen aan den Rijn Zuid-Holland' zoeken? freelance trainer zoek Zuid-Holland vacatures docent Management / Leidinggeven vacaturebank freelance gezocht Alphen aan den Rijn Zuid-Holland freelancer Alphen aan den Rijn!

slogan Zaandam 'vacatures freelancer gezocht trainer, docenten of coach! Gevonden voor u Management / Leidinggeven Alphen aan den Rijn Zuid-Holland' zoeken? freelance trainer zoek Zuid-Holland vacatures docent Management / Leidinggeven vacaturebank freelance gezocht Alphen aan den Rijn Zuid-Holland freelancer Zaandam!

slogan Alphen aan den Rijn 'vacatures freelancer gezocht trainer, docenten of coach! Gevonden voor u Management / Leidinggeven Alphen aan den Rijn Zuid-Holland' zoeken? freelance trainer zoek Zuid-Holland vacatures docent Management / Leidinggeven vacaturebank freelance gezocht Alphen aan den Rijn Zuid-Holland freelancer Alphen aan den Rijn!

slogan Badhoevedorp 'vacatures freelancer gezocht trainer, docenten of coach! Gevonden voor u Management / Leidinggeven Alphen aan den Rijn Zuid-Holland' zoeken? freelance trainer zoek Zuid-Holland vacatures docent Management / Leidinggeven vacaturebank freelance gezocht Alphen aan den Rijn Zuid-Holland freelancer Badhoevedorp!

Enthousiaste trainer Zuid-HollandEDH

Vanaf 2008 al diverse trainingstrajecten gegeven in profit en non-profit sector. Recent heb ik een aantal trainingen gegeven in een sociale werkvoorziening op het gebied van communicatieve vaardigheden/feedback en assertiviteit. Ook trainingen in timemanagement, kernkwaliteiten en persoonlijke coach.. meer info?

Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Werkprovincies: ZH, Ut, Zl

Vakgebiedbeheersing: Management / Leidinggeven Inkoop / Logistiek Coaching / Begeleiding
Communicatie Zuid-HollandBAB

Op dit moment ben ik werkzaam als HBO docent en trainer op het gebied Social Work, bij de Inholland Hogeschool te Amsterdam. Ik zou mijn werkveld graag willen verbreden en ook binnen andere organisaties een bijdrage willen leveren. Tevens zou ik meer flexibiliteit willen bewerkstelligen binnen mi.. meer info?

Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Werkprovincies: ZH, NH, Ut

Vakgebiedbeheersing: Coaching / Begeleiding Management / Leidinggeven Communicatie
Professionele HRM docent Noord-Hollandkah

Met een achtergrond in HRM ben ik goed in staat om de vertaalslag van theorie naar praktijk te maken. Het trainen van managers vind ik altijd een uitdaging, omdat zij een cruciale rol in een bedrijf spelen. Ik kan goed motiveren, enthousiasmeren, leren door te doen, ben ook nog trainingsacteur en da.. meer info?

Woonplaats: Zaandam
Werkprovincies: NH, ZH, Ut

Vakgebiedbeheersing: HRM / Peoplemanagement. Management / Leidinggeven Communicatie
Commerciele verkoop docent Zuid-Hollandmik

Graag wil ik mijn diensten aanbieden als freelance trainer. Vanuit mijn ervaring als trainer en met de nodige expertise van bedrijfsvoering denk ik uitstekend bij jullie profiel aan te sluiten.

Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Werkprovincies: ZH, NH, Ut

Vakgebiedbeheersing: Coaching / Begeleiding Marketing / Verkoop Management / Leidinggeven
Docent loopbaan / sollicitaitievaardigheden / HRM Noord-HollandRov

Mijn expertise ligt op het gebied van het aanleren van sollicitatievaardigheden, hoe netwerkgesprekken te voeren, hoe te komen tot een andere loopbaan. Daarnaast brede ervaring met alle HR-onderdelen waarin ik training kan geven. Hoe beperk ik het ziekteverzuim, hoe selecteert ik goede kandidaten .. meer info?

Woonplaats: Badhoevedorp
Werkprovincies: NH, ZH, Ut

Vakgebiedbeheersing: Persoonlijke Effectiviteit Management / Leidinggeven HRM / Peoplemanagement.

< Vorige  1  Volgende >

De zoekfunctie van Educhains vond 5 resultaten.
Scherm sluiten
 
Inlognaam:
 
Wachtwoord:
 
 Scherm sluiten
 

Afbeelding van werkwijze Passie en persoonlijke benadering
U weet dat de allerbesten schaars zijn. Daarom is Educhains er om de allerbeste freelance trainers voor u te vinden. Naast kennis en handige tools, zult u Educhains leren kennen als een onderneming met bevlogenheid en passie. Door middel van een persoonlijke aanpak, onze kracht in online werving én ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de beste match voor u. Geen enkel wervings- en selectietraject is hetzelfde voor ons, elk traject vraagt om een specifieke benadering. Daarom stellen wij u als opdrachtgever centraal en benaderen wij elke wervingsopdracht op een persoonlijke manier. En met succes!

Selecteer uw freelancer via Educhains
Freelance docenten en trainers plaatsen zelf hun CV. Nadat u een freelancer heeft geselecteerd, kunt u zelfstandig contact opnemen met deze freelancer. Dit proces ligt volledig bij u als opdrachtgever. Graag geven wij u een gericht advies maar u bent altijd de eindbeslisser. Hoe kiest u uit een aantal kandidaten de beste? Wie garandeert u dat deze kandidaat zich daadwerkelijk ontplooit zoals u gehoopt had? U kunt hiervoor de kennis en kunde van Educhains inschakelen.

Schrijf u in als freelancer
Freelancers en ZZP'ers die graag de kennis willen delen en overdragen, plaatsen hun CV zelf op onze site en kiezen hoe breed ze operationeel willen zijn. De controle en de niveau-bepaling wordt door Educhains verzorgd en bewaakt. Het inschrijven kost u niets, u kiest er zelf voor of u zichtbaar wilt zijn. Wilt u optimaal zichtbaar zijn voor trainingsbureaus en organisaties? Kies dan voor ranking/advertentie en sta zo hoog mogelijk in uw categorie. Het doel van Educhains is de schakel te zijn tussen trainer en organisatie.
Direct contact
Wilt u binnen één werkdag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op en wij laten aan de hand van referenties zien dat wij ook gespecialiseerd zijn in uw branche.
Scherm sluiten
 
Werving & Selectie

Educhains: een ervaren trainer/docent tijdelijk of voor een vast dienstverband.
Waar vindt u een flexibele trainer/docent die perfect bij uw organisatie past? Een ervaren trainer die meteen zelfstandig aan de slag kan? Educhains verzorgt graag voor uw organisatie de werving en selectie van docenten. Snel en met een groot match gehalte.

Specialist in werving & selectie
De zoektocht naar geschikte trainers voor uw organisatie kan veel tijd kosten. Educhains is specialist op dit gebied, met alle voordelen van dien. We kennen de arbeidsmarkt in de opleidingssector door en door. Bij Educhains melden dagelijks nieuwe docent zich aan. Hierdoor vinden we snel gemotiveerde trainers of docenten. Educhains bemiddeld, hierdoor krijgt u alleen cv’s van ervaren kandidaten die aan al uw wensen voldoen. Zo bereiken we een betere ‘match’ in minder tijd. Bovendien bespaart u op dure advertenties.

Wat past beter bij uw organisatie: zelf een freelance docent zoeken via uw eigen account? Of laat u Educhaince de geschikte freelance docent vinden? Ontdek de snelheid waarmee u kunt werken.
Maatwerk in matching
Het enige wat u hoeft te doen, is uw vacature aan ons doorgeven. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken. Daarna gaan we direct op zoek naar de juiste match. Meestal vinden we hem of haar in ons omvangrijke docentenbestand. Zit de juiste trainer/docent hier niet tussen? Dan plaatsen we uw vacature op onze website en selecteren we geschikte kandidaten aan de hand van oriënterende gesprekken. Uiteraard trekken we ook referenties na. Geschikte sollicitanten stellen we graag aan u voor in een persoonlijk gesprek. En als u wilt, verzorgen we ook een assessment. Het enige wat u nog rest, is de uiteindelijke beslissing nemen.

De kosten
U gaat bij Educhains geen abonnement aan, u kunt gewoon CV credits kopen, zie hiervoor ons product overzicht. Laag drempelig en doelgericht een docent/trainer/coach zoeken. Handig, snel en eenvoudig de juiste docent/trainer vinden.

Heeft u nog vragen?
Telefoon: 088-7744300. Wij nemen graag de tijd om uw vragen met u door te nemen.
Scherm sluiten
 
Aanmelden

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Aanmeldingsprocedure: Na het invullen van het formulier drukt u op "registreren", hierna controleert u uw opgegeven e-mail box. Volg hierna de procedure stap voor stap. U ontvangt twee e-mails ter bevestiging. Het aanmelden is gratis, na aanmelding kunt u vervolgens producten kiezen, snel, handig en eenvoudig.


Scherm sluiten
 
Order bevestiging

Educhains de schakel tussen trainer en organisatie.
Order procedure: Na het activeren van uw TOP positie wordt uw account zichtbaar voor alle online bezoekers met naam, adres, telefoonnummer en kunnen bezoekers u een mail versturen. Aan een TOP advertentie zijn kosten verbonden. Wilt u nog meer uit Educhains halen, neem dan contact op met Educhains telefoon 088-7744300.